SERVICII DE INSTALARE LA DOMICILIU / SEDIU

Serviciile de instalare a echipamentelor IT se comercializeaza in conformitate cu urmatoarele conditii si prevederi:

- Serviciul de instalare se ofera DOAR clientilor din judetul Mures.

- Serviciul de instalare se achizioneaza pe documentul de vanzare ( factura / bon fiscal ) doar impreuna cu produsul care face obiectul instalarii.

- In cazul achizitionarii mai multor produse si servicii de instalare identice se va accepta achizitia lor pe acelasi document fiscal cu conditia ca numarul produselor sa fie egal cu numarul serviciilor de instalare.

- Programarea instalarii se va face prin email sau fax. Clientul va pune la dispozitia furnizorului datele solicitate, necesare programarii instalarii.

- Termenul de instalare este de maxim 5 zile lucratoare,calculate din ziua urmatoare achizitiei produsului si serviciului de instalare.

- Daca nu este contactat telefonic de catre TIBOO, in maxim 24 de ore dupa achizitia serviciului si a produsului, clientul va contacta telefonic firma.

SC TIBOO SRL

E-mail: comenzi@tiboo.ro

Telefon mobil: 0733-084266

Fax: 0365-816957

- Clientul se obliga sa asigure atat accesul la locul ales pentru montaj cat si conditiile executarii corecte a lucrarii de instalare; in acest sens la data prezentarii echipei de montaj, clientul va asigura prezenta la locul montajului a retelelor de utilitati: electrica, apa, gaz, semnal TV ( in functie de specificul lucrarii ). Clientul va avea intreaga responsabilitate asupra alegerii locului de montaj si a eventualelor urmari generate de aceasta alegere.

- In serviciile de instalare nu sunt incluse lucrari de zidarie, zugraveli sau modificari ale retelelor utiliati: gaz, electricitate, apa, cablu TV. Instalarile suport TV nu se pot realiza in cazul peretilor din gips carton.

- Daca instalarea se face in afara localitatii Tirgu Mures, se va percepe un cost de deplasare de 1,50 RON / KM + TVA, care se va achita separat de catre client.

- Nu se vor onora lucrari suplimentare, altele decat cele incluse in comanda.

- Solicitarea serviciului de montaj din partea clientului reprezinta acceptarea implicita a conditiilor de instalare mentionate in prezenta informare.

Servicii de instalare la domiciliu / sediu pentru produse IT

Descriere serviciu

Pret (lei) fara TVA

INSTALARE CALCULATOR (fara software)

150 

INSTALARE CALCULATOR cu licenta Windows

250

INSTALARE IMPRIMANTA

120

INSTALARE RETEA UTP PRIN CALBLAJ, SWITCH, ACCESS POINT

150

INSTALARE RETEA UTP PRIN CABLAJ SI / SAU WIRELESS, ROUTER

200

INSTALARE SISTEM COMPLET, ORICE COMBINATIE, INDIFERENT DE NUMARUL UNITATILOR COMANDATE

50 / ORA

REMEDIERE DEFECTIUNE DIN CULPA CLIENTULUI, SAU DUPA PERIOADA DE GARANTIE

50 / ORA