Termene si conditii

Introducere

Situl www.tiboo.ro este administrat de S.C. TiBoo S.R.L., cu sediul in str Rodniciei, nr. 31/13, Tirgu Mures, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J26 /1092 /2007 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO 21927701. 

Vizitarea si/sau cumpararea produselor acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor. Pentru folosirea site-ului in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

S.C. TiBoo S.R.L. i-si rezerva dreptul de a selecta clientela!

 

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.tiboo.ro este proprietatea S.C. TiBoo S.R.L., si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor.

Copierea continutului site-ului, a datelor scrise si/sau vizuale, fara acordul proprietarului este interzisa. Datele pot fi folosite exclusiv cu acordul in scris al unui reprezentant legal S.C. TiBoo S.R.L.

Folosirea fara acordul S.C. TiBoo S.R.L., a oricaror date sus enumerate, se pedepseste conform legii in vigoare.

TIBOO este o marca inregistrata.

Confidentialitatea datelor

Toate datele preluate pe acest site sunt arhivate pe serverele noastre, ele sunt gestionate conform Legii  nr.677 din 2001, nici o alta companie sau persoana nu va avea acces la aceste date. Informatiile cerute pe site sunt datele minime necesare la facturarea produselor.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. TiBoo S.R.L. are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

S.C. TiBoo S.R.L. nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Totodata tinem sa mentionam ca nu trimitem corespondenta fara acordul explicit al clientului.

Va asiguram de deplina confidentialitate a tuturor datelor preluate.

 

Declararea responsabilitatii

Continutul site-ului www.tiboo.ro a fost alcatuit cu atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea informatiilor. Cu toate acestea este posibil sa apara erori. S.C. TiBoo S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt articol de pe site sunt lipsite de erori.

Daca in timpul navigarii observati astfel de erori, va rugam sa ne ajutati sa imbunatatim informatiile transmise, lasandu-ne un mesaj in cadrul formularului de “Sugestii si reclamatii”

 

Pretul, Comanda, Livrarea

Pretul afisat este exprimat in RON si contine TVA.

 

Comanda minima este de 25 lei (TVA inclus).

Comanda minima cu transport national GRATUIT este 300 lei (TVA inclus).

Partenerul nostru pentru livrari nationale este: GLS ROMANIA,

- prin GLS se livreaza pentru toate localitatile din tara!

- termen de livrare in conditii optime: 24-72 ore de la confirmarea expedirii.

Taxe de transport

Pentru comenzi sub 300 lei (TVA inclus):

- 25.00 lei (TVA inclus), indiferent de distanta, localitate sau modalitate de plata.

Pentru comenzi peste 300 lei (TVA inclus):

- GRATUIT (suportat de catre noi) !