Termene si conditii

Introducere

Situl www.tiboo.ro este administrat de S.C. TiBoo S.R.L., cu sediul in str Rodniciei, nr. 31/13, Tirgu Mures, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J26 /1092 /2007 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO 21927701. 

Vizitarea si/sau cumpararea produselor acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor. Pentru folosirea site-ului in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

 

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.tiboo.ro este proprietatea S.C. TiBoo S.R.L., si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor.

Copierea continutului site-ului, a datelor scrise si/sau vizuale, fara acordul proprietarului este interzisa. Datele pot fi folosite exclusiv cu acordul in scris al unui reprezentant legal S.C. TiBoo S.R.L.

Folosirea fara acordul S.C. TiBoo S.R.L., a oricaror date sus enumerate, se pedepseste conform legii in vigoare.

TIBOO este o marca inregistrata.

CNP obligatoriu pe factură

Actualizarea recentă a formularului 394, document folosit în momentul declarării către Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a livrărilor și achizițiilor pe teritoriul național, a adus modificări referitoare la obligativitatea trecerii codului numeric personal pe facturi pentru Persoane Fizice neautorizate, adică oameni simplii.

Deși conform Legii 677/2011 CNP-ul constituie date cu caracter personal, ANAF prin DECLARAȚIA 394 obligă firmele să includă vânzările către persoane, ce nu se operează fără CNP!

Ca urmare, din 01.10.2016 am introdus obligativitatea completării câmpului CUI/CIF/CNP pentru clienții tiboo.ro, unde Persoanele Juridice sau Persoanele Fizice Autorizate trec CUI/CIF iar Persoanele Fizice simplii, neautorizați vor trece CNP-ul lor!

Confidentialitatea datelor

Toate datele preluate pe acest site sunt arhivate pe serverele noastre, ele sunt gestionate conform Legii  nr.677 din 2001, nici o alta companie sau persoana nu va avea acces la aceste date. Informatiile cerute pe site sunt datele minime necesare la facturarea produselor.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. TiBoo S.R.L. are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

S.C. TiBoo S.R.L. nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Totodata tinem sa mentionam ca nu trimitem corespondenta fara acordul explicit al clientului.

Va asiguram de deplina confidentialitate a tuturor datelor preluate.

 

Declararea responsabilitatii

Continutul site-ului www.tiboo.ro a fost alcatuit cu atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea informatiilor. Cu toate acestea este posibil sa apara erori. S.C. TiBoo S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt articol de pe site sunt lipsite de erori.

Daca in timpul navigarii observati astfel de erori, va rugam sa ne ajutati sa imbunatatim informatiile transmise, lasandu-ne un mesaj in cadrul formularului de “Sugestii si reclamatii”

 

Pretul, Comanda, Livrarea

Pretul afisat este exprimat in RON si contine TVA.

 

Comanda minima este de 60 lei (TVA inclus).

Comanda minima cu transport national GRATUIT este 300 lei (TVA inclus).

Partenerii nostrii pentru livrari nationale sunt: TRANSILVANIA POST (=15 judete), FAN COURIER EXPRESS (=toata tara), CARGUS (=toata tara) sau TNT (=toata tara: Zona 0).

- Transport national catre cele 15 judete se trimite prin TRANSILVANIA POST

- Transport national catre toate judetele se trimite prin FAN COURIER

- Transport national catre toate judetele se trimite prin CARGUS

- Transport national catre resedinte de judet se trimite prin TNT (lipsa serviciului Livrare Sambata !)

- Transport national catre localitatile cu km suplimentari se livreaza prin FAN COURIER, si se taxeaza suplimentar cu cost unic de 20 RON +TVA, indiferent de distanta!

Taxe de transport

Pentru comenzi sub 300 lei (TVA inclus):

- regiunea Transilvania (15 judete) - 20,00 +TVA

- toate judetele prin FAN COURIER - 20,00 +TVA

- toate judetele prin CARGUS - 22,00 +TVA

- resedintele de judet prin TNT - 30,00 +TVA

- localitati cu km suplimentari: se adauga 20,00 +TVA ! (total livrare indiferent de totalul km exteriori: 40,00 +TVA !!!)