CANON LS123KPK CALCULATOR HAND 12DIG

CANON LS123KPK CALCULATOR HAND 12DIG

CANLS123KPK
70,13 RON
cu TVA
Ecran
Tip produs
Culoare
Cantitate

Descriere

LS-123K este primul calculator din noua serie K de la Canon. Caracteristicile sale utile sunt completate de o selecţie de şase culori vii cu finisaje de metal care înfrumuseţează decorul interior al casei sau biroului dvs.

Beneficii

 • Fabricat parţial din materiale reciclate provenite de la produse Canon
 • Selecţie de şase culori vii cu finisaj metalic
 • Design versatil care vă completează casa sau mediul de lucru
 • Afişaj cu 12 cifre, de mari dimensiuni cu funcţie pentru calcule fiscale
 • Alimentare dublă
 •  

  Design inteligent şi modern


  LS-123K este primul din seria K de mini-calculatoare de birou de la Canon, care aduc un aspect de calitate superioară casei sau biroului dvs. Alegeţi dintre cele şase variante de culori vii – albastru, roz, portocaliu, verde, galben sau mov. Fiecare model este disponibil cu un finisaj metalic care le completează designul modern.

  Funcţii practice


  Afişajul LCD de mari dimensiuni, cu 12 cifre şi funcţiile intuitive fac calculatoarele din seria LS-123K uşor de utilizat acasă şi la birou. Butoanele dedicate pentru a adăuga sau scădea impozite şi funcţia de total general pentru memorie fac aceste calculatoare practice, dar şi plăcute din punct de vedere vizual.

  Concepţie durabilă


  Fabricat parţial din materiale reciclate provenite de la produse Canon, LS-123K vine în sprijinul sustenabilităţii şi ajută la conservarea resurselor naturale limitate.

Recenzii

Produse similare

(Exista 8 alte produse in acelasi categorie)