CANON LS103TC CALCULATOR DESKT 10DIG

CANON LS103TC CALCULATOR DESKT 10DIG

CANLS103TC
58,46 RON
cu TVA
Ecran
Tip produs
Culoare
Cantitate

Descriere

Beneficii:

  • Mini-calculator de birou cu 10 cifre
  • Ecran LCD mare
  • Functii pentru calcule fiscale si conversii valutare
  • Design inteligent si stilat
  • Sursa de alimentare dubla (fotocelula si baterie)

Compact si usor

Mini-calculatorul de birou LS-103TC cu 10 cifre este compact si usor. Amplasati-l oriunde doriti si profitati de o gama de functii versatile, usor de utilizat. Beneficiati de o capacitate de calcul ieftina si precisa la indemana dvs.

Ecran LCD mare

In ciuda dimensiunilor sale compacte, acest calculator are un afisaj LCD mare, plasat intr-un unghi de vizualizare optim. Caracterele de dimensiuni mari va permit sa cititi numerele dintr-o privire. Tastatura mare si tastele marcate conform unui cod de culori clar asigura introducerea usoara a cifrelor. Functia de adaptare a vitezei de tastare permite introducerea cifrelor fara blocarea tastaturii.

Functii pentru calcule fiscale si conversii valutare

Simplifica calculele complexe si economiseste timp. Calculati ratele de impozitare dintr-o singura apasare de tasta, multumita celor doua taste speciale pentru calcule fiscale. Convertiti moneda locala in moneda dorita rapid si usor, cu ajutorul celor doua taste de conversie valutara independente.

Puteti verifica starea calculatorului instantaneu, cu ajutorul tastei ‘Calculation Command sign’ (Semn comanda calcul). Alte functii: 3 taste de memorie, tasta pentru schimbarea semnului, tasta pentru stergerea ultimului caracter, procentaj si radacina patrata

Design inteligent si stilat

Acest calculator subtire are un design inteligent si stilat. Finisajul metalic si stralucitor si tastele cu caractere mari creeaza o combinatie de culori atragatoare. Poate fi utilizat acasa sau la birou, adaugand un plus de eleganta atmosferei de lucru.

Sursa de alimentare dubla, convenabila

Calculatorul LS-103TC este alimentat pe baza de baterie si de fotocelula. Indiferent de conditiile de iluminare, acest calculator nu va va dezamagi.

Recenzii

Produse similare

(Exista 8 alte produse in acelasi categorie)