CANON F502G CALCULATOR SCIENT 12DIG

CANON F502G CALCULATOR SCIENT 12DIG

CANF502G
43,52 RON
cu TVA
Ecran
Tip produs
Culoare
Cantitate

Descriere

Conceptie durabila

Calculatorul stiintific F-502G cu 10 + 2 cifre, cu afisaj cu 1 rand este fabricat partial din materiale reciclate provenite de la produse Canon. Aceasta maximizeaza eficienta utilizarii resurselor si reduce risipa. Aceasta este o abordare mai sustenabila care va fi apreciata in mod special de tinerii care au nevoie de primul lor calculator stiintific.

140 de functii complete

Acest calculator multifunctional contine toate functiile esentiale necesare pentru elevii de gimnaziu. Acesta dispune de o memorie independenta comoda. Un total de 140 de functii* includ 15 niveluri de calcule trigonometrice si statistice cu paranteze, pentru conversii a coordonatelor, a unitatilor pentru unghiuri si calcule cu fractii, de combinare si permutare. Indiferent de operatia necesara in clasa, acest calculator complet este gata sa ofere raspunsul corect.

Design inovator si afisaj LCD clar

Datorita designului subtire si inovator, acest calculator este usor de tinut in palma. Acesta este robust si fiabil si dispune de o carcasa de protectie rigida si practica. Afisajul LCD mare si clar este usor de citit. Introducerea informatiilor si selectarea functiilor este foarte usoara, datorita tastelor mari si rezistente, din plastic. Totuleste creat sa asigure utilizarea simpla si facila.

Eficienta energetica

Functia de oprire automata opreste calculatorul in mod automat dupa 7 minute, cand nu este utilizat, pentru a elimina pierderile de energie. Protectia memoriei salveaza operatiile in curs la oprirea alimentarii.

Recenzii

Produse similare

(Exista 8 alte produse in acelasi categorie)