CANON AS8 HANDHELD CALCULATOR 8DIG

CANON AS8 HANDHELD CALCULATOR 8DIG

CANAS8
9,45 RON
cu TVA
Ecran
Tip produs
Culoare
Cantitate

Descriere

Acest calculator portabil cu 8 cifre, compact şi elegant, dispune de un design arcuit ingenios şi de un capac rezistent pliabil la 360 de grade, ceea ce face modelul AS-8 ideal pentru utilizare la birou sau în mişcare.

Beneficii

  • Calculator portabil cu 8 cifre
  • Compact şi uşor, cu design arcuit
  • Carcasa superioară, inferioară şi capacul rigid sunt fabricate din materiale reciclate de la Canon
  • Capac rezistent pliabil la 360 de grade
  • Afişaj LCD mare

 

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon AS-8

Calculator portabil cu design arcuit

Luaţi calculatorul portabil AS-8 cu 8 cifre de la Canon cu dvs. oriunde mergeţi şi veţi fi pregătit să efectuaţi calcule rapide pe loc. Designul arcuit îl aşează comod în mână, iar capacul pliabil până la 360 de grade protejează calculatorul în orice moment.

Protejarea planetei

Carcasa superioară şi cea inferioară ale calculatorului AS-8, precum şi capacul rigid sunt realizate din materiale reciclate de la Canon. Rezultatul final este un calculator ecologic de buzunar care ajută la conservarea resurselor mondiale preţioase.

Afişaj LCD mare

În pofida dimensiunii compacte, acest calculator portabil dispune de un afişaj LCD mare, astfel încât să puteţi citi uşor toate cifrele dintr-o privire. Configuraţia simplă - cu o tastatură clară şi taste mari, codate după culoare - asigură introducerea uşoară şi fără erori a cifrelor.

Recenzii

Produse similare

(Exista 8 alte produse in acelasi categorie)