CANON AS2200 CALCULATOR DESKT 12DIG

CANON AS2200 CALCULATOR DESKT 12DIG

CANAS2200
41,96 RON
cu TVA
Tip produs
Ecran
Culoare
Cantitate

Descriere

Acest calculator de birou cu 12 cifre combină un design arcuit elegant cu referinţe ecologice impresionante, fiind ideal pentru organizaţii şi persoane fizice.

Elegant si profesional

AS-2200 cu 12 cifre este conceput pentru un aspect elegant si functii practice. Corpul lustruit si curbat arata nu doar profesional dar se si integreaza armonios pe birou sau pe raft.

Afisaj cu inclinare ajustabila

Afisajul LCD mare, clar si usor ajustabil permite reducerea reflexiilor nedorite. Pentru lizibilitate optima, panoul poate fi inclinat pentru a se adapta tuturor conditiilor de iluminare.

Conceptie durabila

Pe langa forma ergonomica, acest model are un impact redus asupra mediului, un factor deosebit de important astazi pentru toate organizatiile si pentru toti oamenii. Unele dintre aceste componente din plastic sunt fabricate din materiale reciclate provenite de la produse Canon.

Eficienta energetica

Sursa de alimentare dubla - solara si de la baterie fara mercur - asigura eficienta energetica si utilizarea fiabila in conditii de iluminare diferite. Cand nu este utilizat, o functie de oprire automata opreste calculatorul AS-2200 pentru a economisi energie.

Functii cuprinzatoare

Calculatorul AS-2200 ofera o gama extinsa de functii. Un comutator glisant permite selectarea simpla a separatorului zecimal si a optiunii de rotunjire. Memoria pentru totalul general aduna automat totalurile. Alte taste utile: marcare, inversare, precum si toate celelalte functii pe care le asteptati in mod obisnuit de la un calculator Canon.

Recenzii

Produse similare

(Exista 8 alte produse in acelasi categorie)