CANON AS1200 CALCULATOR DESKT 12DIG

CANON AS1200 CALCULATOR DESKT 12DIG

CANAS1200
35,22 RON
cu TVA
Tip produs
Ecran
Culoare
Cantitate

Descriere

Acest calculator semi-desktop cu 12 cifre dispune de un design arcuit şi de numeroase funcţii utile ale tastelor. Alte caracteristici includ funcţii de alimentare dublă, un afişaj înclinat şi un finisaj gri închis elegant.

Beneficii

 • Calculator semi-desktop cu 12 cifre şi carcasă în formă arcuită
 • Carcasa superioară şi cea inferioară sunt fabricate din materiale reciclate de la Canon
 • Funcţii Majorare (MU), Inversare (RV), Total general (GT)
 • Rotunjire şi selecţie zecimale
 • Alimentare dublă (solară şi baterie)
 • Afişaj înclinat mare
 •  

  Afişaj LCD mare, înclinat


  Graţie designului arcuit, acest calculator de birou cu 12 cifre are un afişaj LCD înclinat de dimensiuni mari, astfel încât să puteţi citi uşor toate cifrele dintr-o privire, în diverse condiţii de lumină. Configuraţia simplă - cu o tastatură clară şi taste mari, codate după culoare - asigură introducerea uşoară şi fără erori a cifrelor.

  Concepţie durabilă


  Pe lângă forma ergonomică, acest model are un impact redus asupra mediului, un factor deosebit de important astăzi pentru toate organizaţiile şi pentru toţi oamenii. Unele dintre aceste componente din plastic sunt fabricate din materiale reciclate provenite de la produse Canon.

  Eficienţă energetică


  Indiferent de condiţiile de iluminare, acest calculator cu alimentare dublă, solară şi de la baterie, nu vă va dezamăgi. Funcţia de oprire automată permite oprirea calculatorului atunci când nu este utilizat timp de circa 7 minute, pentru a economisi energie.

  Funcţii utile


  Simplificaţi calculele şi economisiţi timp cu ajutorul comutatorului glisant comod, care asigură selectarea simplă a simbolului zecimal şi opţiunea de rotunjire. Alte funcţii includ calcule de Majorare (MU), Inversare (RV), Total general (GT).

Recenzii

Produse similare

(Exista 8 alte produse in acelasi categorie)