CANON AS120 DESKTOP CALCULATOR 12DIG

CANON AS120 DESKTOP CALCULATOR 12DIG

CANAS120
23,81 RON
cu TVA
Tip produs
Ecran
Culoare
Cantitate

Descriere

Acest mini-calculator de birou cu 12 cifre are un design arcuit, ceea ce îl face potrivit pentru toate birourile profesionale. Alte caracteristici includ funcţii de alimentare dublă, un afişaj înclinat şi un finisaj gri închis elegant.

Afisaj LCD mare, inclinat

Gratie designului arcuit, acest calculator de birou cu 12 cifre are un afisaj LCD inclinat de dimensiuni mari, astfel incat sa puteti citi usor toate cifrele dintr-o privire, in diverse conditii de lumina. Configuratia simpla - cu o tastatura clara si taste mari, codate dupa culoare - asigura introducerea usoara si fara erori a cifrelor.

Aspect elegant si profesional

Acest calculator compact si usor de culoare gri inchis are un aspect elegant si profesional. Este conceput pentru a se integra armonios pe birou sau pe un raft.

Conceptie durabila

Pe langa forma ergonomica, acest model are un impact redus asupra mediului, un factor deosebit de important astazi pentru toate organizatiile si pentru toti oamenii. Unele dintre aceste componente din plastic sunt fabricate din materiale reciclate provenite de la produse Canon.

Eficienta energetica

Indiferent de conditiile de iluminare, acest calculator cu alimentare dubla, solara si de la baterie, nu va va dezamagi. Functia de oprire automata permite oprirea calculatorului atunci cand nu este utilizat timp de circa 7 minute, pentru a economisi energie. 

Recenzii

Produse similare

(Exista 8 alte produse in acelasi categorie)