Filtru produse

Activează filtre:

Adezivi Exista 17 produse.

pe pagina
 • Lipiciul cu lac pentru decoupage este o noutate recent aparuta pe piata. Cu ajutorul acestui produs putem realiza obiecte deosebite alaturi de vopsele acrilice mate si cele cremoase

  10,00 lei
 • Lipici cu lac pentru decoupage pe textile -100 ml. Lipiciul cu lac pentru decoupage este lipici si lac in acelasi timp, elastic, cu consecinta de gel. Inainte de utilizare lipiciul trebuie bine agitat. Dupa uscarea completa a lipiciului suprafta decorata trebuie calcata cu fierul de calcat reglat pentru bumbac si fara aburi. Produsul astfel...

  10,00 lei
 • 2 in 1 - Adeziv pe baza de apa si lac lucios in acelasi timp care devine rezistent la apa si transparent dupa uscare - ideal pentru lipirea diferitelor materiale: lemn, hartie, carton, ceramica, plastic, sticla, piatra, mozaic, nisip, etc. Feriti produsul de inghet!

  7,50 lei
 • Lipiciul cu lac pentru decoupage mat de la Pentacolor este o noutate recent aparuta pe piata. Cu ajutorul acestui produs putem realiza obiecte deosebite alaturi de vopsele acrilice mate si cele cremoase

  10,00 lei
 • Lipiciul cu lac pentru decoupage/decupaj este lipici si lac in acelasi timp, cu aderenta ridicata, pentru suprafete lipsite de porozitati (de exemplu sticla, ceramica smaltuita). Obiectul decorat poate fi spalat daca dupa decorare este incalzit in cuptor timp de cinci minute la aproximativ 140 de grade.

  10,00 lei
 • Adeziv (lipici) pentru fetru Adeziv special pentru fetru sintetic sau natural, destinat lipirii a doua suprafete de fetru, fetru pe carton sau fetru pe lemn. Nu lasa urme. Adezivul necesita un timp mai indelungat pentru uscare. aprox. 6 - 8 ore, in functie de grosimea aplicata. A se feri flaconul de inghet!

  23,70 lei
 • Adeziv pentru carton – Adeziv pe baza de apa, cu uscare rapida, potrivit pt. lipirea a doua suprafete de carton si decorarea cartoanelor cu hartie sau textile. Aplicati adezivul cu o pensula pe partea de dos a hartiei decorative, potriviti hartia pe suprafata cartonului. Aplicati adeziv si pe partea superioara a hartiei decorative. Textilul se aplica...

  6,50 lei
 • Adeziv conceput special pentru lipirea sticlei, perlelor, pietrelor, a unor decoratiuni pe suprafete poroase sau a decoratiunilor poroase pe suprafete plane. Uscare rapida. Dupa uscare devine transparenta, nu lasa urme pe suprafete.

  11,00 lei
 • Conceput pentru diferite materiale poroase. Uscare rapida. Adeziv conceput special pentru lipirea diferitelor materiale poroase. Asigura o aderenta puternica pentu aceste materiale. Este un adeziv pe baza de apa, rezistent, care este caracterizat prin uscare rapida. Dupa uscare devine transparenta, nu lasa urme pe suprafete.

  4,70 lei
 • Adeziv dens, puternic, pe baza de apa, fara acid. Recomandat pt Scrapbooking si tehnici mixte.   Asigura o aderenta puternica pentu aceste materiale. Este un adeziv pe baza de apa, rezistent, care este caracterizat prin uscare rapida. Dupa uscare devine transparenta, nu lasa urme pe suprafete. A se feri de inghet!

  7,50 lei
 • Recomandat pentru hartie, lemn, textile, pluta, fetru - datorita puterii mari de lipire este recomandat si pentru lipirea cartoanelor mai groase si pentru legarea cartilor.

  3,20 lei
 • Este un lipici pe baza de apa, pentru lipirea foitelor de aur si a fulgilor de aur.Pe suprafata dorita se intinde lipiciul uniform intr-un strat subtire! Dupa ce lipiciul devine transparent, foitele de aur trebuie intinse usor pe suprafata.

  9,00 lei
 • 1 Recenzie(i)

  Adeziv, pentru crearea de suprafete 3D, transparent dupa uscare. Se aplica din tub printr-un varf special si se foloseste cu folie decorativa, foita imitatie aur si argint, foita aur si argint, glitter.

  11,50 lei
 • Lipiciul cu lac pentru decoupage/decupaj este lipici si lac in acelasi timp, cu aderenta ridicata, pentru suprafete lipsite de porozitati (de exemplu sticla, ceramica smaltuita). Obiectul decorat poate fi spalat daca dupa decorare este incalzit in cuptor timp de cinci minute la aproximativ 140 de grade.

  7,00 lei
 • Adeziv universal pentru copii Pentart Junior 80ml Adeziv special creat pentru copii, pe baza de apa. Recomandat pentru hartie, lemn, textil, pluta, fetru. Dupa uscare devine transparent. Uscarea se realizeaza la aer. Timp de uscare: 40 minute   Atentionari: Nu se recomanda copiilor sub 3 ani. Nu contine substante toxice. A se feri de inghet!

  7,00 lei
Se afişează 1-15 din 17 articole