CANON WS1610T CALCULATOR DESKT 16DIG Mărește

CANON WS1610T CALCULATOR DESKT 16DIG

Canon

Nou

  • Birou

98,95 lei (inclusiv TVA)

Acest calculator de birou cu 16 cifre este dotat cu funcţii utile pentru calcule fiscale şi un panou LCD ajustabil. Tastatură ‘IT-touch’, sursă de alimentare dublă şi finisaj profesional

Beneficii:

  • Functii pentru calcule fiscale, plus o gama larga de alte functii;
  • Afisaj LCD ajustabil;
  • Tastatura ‘IT-touch’;
  • Sursa de alimentare dubla (fotocelula si baterie);
  • Compact si usor, cu un aspect stilat si profesional;

Functii complete, inclusiv pentru calcule fiscale

Calculatorul WS-1610T cu 16 cifre ofera o gama vasta de functii. Cele trei taste pentru calcule fiscale permit calcularea rapida si simpla a taxelor. Un comutator glisant permite selectarea simpla a separatorului zecimal si a optiunii de rotunjire. Memoria pentru totalul general acumuleaza automat totalul. Alte taste utile: marcare, schimbare de semn, inversare, precum si toate celelalte functii pe care le asteptati in mod obisnuit de la un calculator Canon.

Afisaj LCD ajustabil

Afisajul LCD mare si usor ajustabil permite reducerea reflexiilor nedorite. Inclinati pur si simplu panoul pentru a obtine o pozitie cu lizibilitate mai buna, indiferent de conditiile de iluminare. Cifrele raman usor de citit, chiar si dupa utilizare prelungita.

Tastatura prietenoasa ‘IT-touch’

Tastatura spatioasa Canon ‘IT-touch’ asigura o operare simpla si eficienta. Conceptul se bazeaza pe o tastatura de computer, pentru introducerea usoara si rapida a datelor. Functia de adaptare a vitezei de tastare permite introducerea cifrelor fara blocarea tastaturii. Tastele marcate cu un cod de culori clar sunt realizate prin injectie dintr-un material rezistent, pentru a face fata solicitarilor intense.

Sursa de alimentare dubla, practica

Sursa de alimentare dubla (baterie si fotocelula) permite utilizarea calculatorului oriunde si oricand, indiferent de conditiile de iluminare.

Aspect stilat si profesional

Acest calculator negru compact si usor are un aspect inteligent si profesional. Este special conceput pentru a se integra armonios pe orice birou.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

CANON WS1610T CALCULATOR DESKT 16DIG