CANON WS1210T CALCULATOR DESKT 12DIG Mărește

CANON WS1210T CALCULATOR DESKT 12DIG

Canon

Nou

 • Birou

76,36 lei (inclusiv TVA)

Un calculator de birou cu 12 cifre, care oferă funcţii utile pentru calcule fiscale şi un panou LCD reglabil. Tastatură ‘IT-touch’, sursă de alimentare dublă şi finisaj profesional

Beneficii:

 • Functii pentru calcule fiscale, plus o gama larga de alte functii;
 • Afisaj LCD ajustabil;
 • Tastatura ‘IT-touch’;
 • Sursa de alimentare dubla (fotocelula si baterie);
 • Compact si usor, cu un aspect stilat si profesional.

 

  Functii complete, inclusiv pentru calculare fiscale

  Calculatorul WS-1210T cu 12 cifre ofera o gama vasta de functii. Cele trei taste pentru calcule fiscale permit calcularea rapida si simpla a taxelor. Un comutator glisant permite selectarea simpla a separatorului zecimal si a optiunii de rotunjire. Memoria pentru totalul general acumuleaza automat totalul. Alte taste utile: marcare, schimbare de semn, inversare, precum si toate celelalte functii pe care le asteptati in mod obisnuit de la un calculator Canon.

  Afisaj LCD ajustabil

  Afisajul LCD mare si usor ajustabil permite reducerea reflexiilor nedorite. Inclinati pur si simplu panoul pentru a obtine o pozitie cu lizibilitate mai buna, indiferent de conditiile de iluminare. Cifrele raman usor de citit, chiar si dupa utilizare prelungita.

  Tastatura prietenoasa ‘IT-touch’

  Tastatura spatioasa Canon ‘IT-touch’ asigura o operare simpla si eficienta. Conceptul se bazeaza pe o tastatura de computer, pentru introducerea usoara si rapida a datelor. Functia de adaptare a vitezei de tastare permite introducerea cifrelor fara blocarea tastaturii. Tastele marcate cu un cod de culori clar sunt realizate prin injectie dintr-un material rezistent, pentru a face fata solicitarilor intense.

  Sursa de alimentare dubla, practica

  Sursa de alimentare dubla (baterie si fotocelula) permite utilizarea calculatorului oriunde si oricand, indiferent de conditiile de iluminare.

  Aspect stilat si profesional

  Acest calculator negru compact si usor are un aspect inteligent si profesional. Este special conceput pentru a se integra armonios pe orice birou.

  Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

  Scrieţi o recenzie

  CANON WS1210T CALCULATOR DESKT 12DIG